Personal training op het hoogste niveau. Je wordt intensief en met persoonlijke aandacht gecoacht richting jouw doel.  Samen gaan we kijken naar welke aanpak het beste werkt voor jou.

Tijdens de intake zullen we jouw beginsituatie vaststellen. Waar sta je nu? En waar wil je naartoe? Aan de hand daarvan en jouw wensen zullen we doelen opstellen. Aan de hand van die doelen wordt er een optimaal trainings- en voedingsplan opgesteld gericht op jou. Door optimaal te kunnen trainen zal je sneller het gewenste resultaat behalen. Er wordt extra gefocust op het aanleren van een goede houding en uitvoering van de oefeningen tijdens de trainingen. De basis moet goed staan.

Tijdens de trainingen zullen we ook kijken naar de balans in jouw lichaam. Hoe is je houding? Zijn er bepaalde spier die extra aandacht nodig hebben? Naast het behalen van jouw doelen is het sterk en fit maken van jouw lichaam één van de belangrijke dingen die ook altijd centraal staan. Met een fit en sterk lichaam kan je dagelijks meer aan, beter presteren en zal je minder last hebben van lichamelijke klachten.

Tijdens de training is er ook de mogelijkheid tot het verhelpen/losmaken van spierverklevingen als dat ervoor zorgt dat een beweging/oefening niet goed uitgevoerd kan worden of pijn veroorzaakt.

Vind je het leuk om samen met iemand te trainen, of wil je graag de kosten delen? Dan kan je kiezen voor een duo training.