Je kan wel 100 boeken gaan lezen over afvallen, fit worden etc. Maar doe je ook wat met de informatie die je krijgt? Deze powervrouwen dus wel. Go for it!!

Wat mails die ik vandaag lees in mijn inbox van toppers die ik coach tijdens het 92 dagen programma. Hier word ik nou vrolijk van!

‘Hai Marielle, het gaat goed, ik train op maandag en vrijdag nog steeds. Ik voel me super en ik heb veel energie ik denk door het trainen en dat er toch bijna 7 kilo af is. De foodapp vul ik steeds in en dat helpt, het gaat al makkelijker dan in het begin maar ik moet nog steeds heel erg opletten en nadenken elke dag over wat ik van plan ben te gaan eten. Vooruit mijn maaltijden al in de foodapp zetten helpt mij goed. Er zijn moeilijke momenten maar over het algemeen blijf ik in mijn calorie schema, ik moet nu eigenlijk nog meer op de macro’s gaan letten. Ik wil gewoon zo blijven doorgaan en mijn nieuwe lifstyle behouden want het voelt goed! Ik slaap goed en voel me steeds fitter worden. Tot straks groet’

‘Hej coach!

Jij bent ook een mooie! Maandag kcal overschreden. De andere dagen had ik over.. zelfs een aantal dagen een paar honderd kcal over.. ik zit gewoon vol door anders te eten. Ik at gewoon teveel koolhydraten joh!

Ik heb idd een lekker schema intussen. Trainen begint te lopen en vanmorgen ben ik op mijn rustdag ook naar de gym gegaan om op de loopband te joggen (20 min, 7,5 km per uur) en wat grond oefeningen te doen; buik en rug.
Voel mij erg erg goed!
Vind sporten weer leuk en heb echt heel veel zin in een sterk goed lijf met conditie!!

Hiihaaaa’’

‘Hi Marielle,

Ja, het gaat goed en ik zie weer een klein beetje progressie. Ik heb me er inmiddels redelijk bij neergelegd dat het niet zo snel gaat als ik wil, maar slow en steady gaat het goed. Ik krijg ook meer opmerkingen van mensen die zien dat ik er goed en fit uitzie – dat motiveert ook natuurlijk. Ook merk ik dat ik iets meer ontspannen ben over eten. Ik laat makkelijk dingen liggen en maak me niet al te druk als ik wat teveel eet of drink. dit kan ik dan makkelijk compenseren met een extra work out of minder eten de dag erna.’