COACHING

WIL JIJ WERKEN AAN JE GEZONDHEID?

Wil je (weer) in shape komen, een strakker lijf hebben en je fit en zelfverzekerder voelen?

Investeer dan in jezelf en creëer een gezonde leefstijl die je blijvend vol kunt houden. Ik ben Marielle van Es en samen met mijn team train en coach ik al 10 jaar mannen en vrouwen naar blijvende verandering.

12 Weeks FIT & SPARKLE (individueel of in groep)

Met het programma FIT & SPARKLE ga je aan de slag met je leefstijl.
Samen met je persoonlijke coach maak je jouw Sparkle Plan om je wensen om te zetten in concrete doelen. In 12 weken leer je welk voedingspatroonmindset, en manier van bewegen het beste bij jou past. In een kleine setting start je met een kick-off en kom je daarna maandelijks bij elkaar om ervaringen te delen. 

Inhonud coaching

N

Gezamelijke kick-off: Tijdens de kick-off maken we kennis en vindt er een uitgebreide 0-meting plaats. We meten je gewicht, vetpercentage, spierpercentage, middelomtrek en de door jouw gewenste overige omtrekken. We leggen het programma uit, en je maakt een start met het invullen van je SPARKLE plan en opstellen van je doelen.

N

Sparkle plan: Na de kick-off heb je een afspraak met je coach om je Sparkle plan op te stellen, zodat duidelijk en helder een doel voor ogen hebt en dat je concreet weet weet waar je mee aan de slag gaat.

N

Gezamenlijke bijeenkomst na maand 1, 2 en 3: Tijdens deze bijeenkomsten wordt jouw progressie gemeten, nemen we alle informatie van de afgelopen vier weken door en is er tijd voor vragen

N

Persoonlijk trainingsadvies: Je ontvangt een trainingsschema op maat voor in de gym of voor thuis. Aan de hand van je progressie wordt dit schema de komende 12 weken daar waar nodig aangepast.

N

Persoonlijk voedingsadvies inclusief Voedings-app Weekmeals: Je macro’s worden berekend binnen jouw energiebehoefte. Gepersonaliseerde voeding-app van Weekmeals. In de weekmeals app heb je keuze uit honderden verschillende recepten afgestemd op jouw macro behoefte zodat je ondersteuning krijgt voor het maken van de juiste voedingskeuzes. 

N

Informatie over bewegen, voeding, mindset: Elke week ontvang je informatie over bewegen, voeding en mindset om je te ondersteunen bij het behalen van je doel.

N

Toegang tot de SPARKLE community: In de community kun je op je eigen tempo alle waardevolle informatie doornemen, na elke module een opdracht maken, workouts vinden, inspiratie opdoen voor recepten en ervaringen delen met alle andere SPARKLES.

N

Online support: Elke week heb je via Facetime en/of Whatsapp contact met je coach. Tijdens de wekelijkse online coachingsgesprekken worden je valkuilen getackeld.

Progressiecheck

Heb jij niet per se coaching nodig, maar wil je weten of je nog goed op weg bent? Wil je eens in de maand samen naar je progressie bekijken, extra tips krijgen voor wat aanpassingen in je voeding en wat peptalk? Dat kan met de progressiecheck.

 

N

Maandelijkse progressiecheck van 30min (wegen en meten)

N

Aanpassingen waar nodig in je voeding.

N

Peptalk & doelen stellen.

Trainingsschema op maat

Wil je zelf aan de slag met trainen bij je eigen sportschool, maar weet je niet wat je moet doen om jouw doel te behalen? Weet je niet zeker of je de oefeningen met de juiste techniek uitvoert? Kom dan langs voor een trainingsschema op maat. Samen stellen we jouw trainingsschema op aan de hand van je lichaam, doel en wensen. Daarna nemen we alle oefeningen uit het schema samen door zodat je ze met de juiste techniek uitvoert.

N

Loop niet meer doelloos rond in de sportschool

N

Een trainingsschema gemaakt voor jouw lichaam en doel

N

Behaal je gewenste resultaat

N

Juiste uitvoering van de oefeningen

SUCCESVERHALEN

Wat zeggen anderen?

de bekroning op 92 dagen hard werken: min 9 kilo en min 10 cm buikomvang, een lager vetpercentage, meer spieren, meer energie, een betere conditie, veel nieuwe kleding, complimentjes en een heel blij ei (dat ben ik dus)!

Martine Schnitfink