SMALL GROUP TRAINING

WIL JIJ WERKEN AAN JE GEZONDHEID?

Wil je (weer) in shape komen, een strakker lijf hebben en je fit en zelfverzekerder voelen?

Investeer dan in jezelf en creëer een gezonde leefstijl die je blijvend vol kunt houden. Ik ben Marielle van Es en samen met mijn team train en coach ik al 10 jaar mannen en vrouwen naar blijvende verandering.

Strength Training

Je traint in een kleine groep van maximaal zes personen. Dit zorgt voor persoonlijke aandacht, extra motivatie, plezier en je verlegt vaak je grens weer net iets verder.

De Strength Training is gericht op krachtopbouw, het sterker maken van het lichaam en is altijd gericht op Full Body. Dit betekent dat het hele lichaam getraind wordt. We werken met een trainingscyclus van een aantal weken waarin we oefeningen herhalen en opbouwen. Dit zorgt ervoor dat je elke keer weer uitgedaagd wordt. Daarbij leer je de juiste techniek, je wordt sterker en je ziet ook daadwerkelijk je progressie. Meer spiermassa betekent ook meer verbranding, dus helpt het ook erg goed bij het afvallen. Win/win dus!

We sluiten de training altijd af met een finisher van max 10min om ook je uithoudingsvermogen nog een boost te geven en met een  voldaan gevoel naar huis te gaan.

N

Krachtopbouw

N

Meer spiermassa

N

Leer de juiste techniek

N

Trainingscyclus

N

Afsluiting met conditioning/HIIT

Strength & Conditioning

De Strength & Conditioning is altijd een verassing en een feestje. Tijdens deze training maken we gebruik van een brede selectie aan oefeningen die bijdragen aan het ontwikkelen van kracht, explosiviteit, spieruithoudingsvermogen en conditie. We kunnen gebruik maken van zowel binnen als buiten en we variëren veel in oefeningen. Squats, push-ups, lunges, battlerope, de airbike, boxjumps er komt van alles in terug en het hele lichaam wordt getraind. Het tempo ligt hoog en de pauzes zijn kort. Een echte killer workout dus!

N

Altijd een verrassing

N

Focus op spieruithoudingsvermogen

N

Fun

N

Veel variatie in oefeningen

N

Hoog tempo, weinig rust

Sunday Power

Tijdens de Sunday Power Training combineren we binnen en buiten. Buiten zit de lucht vol zuurstof en train je net weer op een andere manier. We maken gebruik van verschillend materiaal en richten ons tijdens de training meer op het spieruithoudingsvermogen. Wist je dat zon- en daglicht de aanmaak van serotonine in de huid stimuleren? Deze neurotransmitter heeft een positief effect op onze stemming, wat ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit. Win win!

N

Frisse buitenlucht

N

Aanmaak serotonine

N

Focus op spieruithoudingsvermogen

N

Veel variatie

N

Hoog tempo

Mobility Training

Zou jij ook weer flexibeler willen zijn, maar zitten je heupen, rug en/of schouders vast. Doe dan mee met onze Mobility Training. Een passive, long-hold stretching techniek om je basic range of motion (BRoM) terug te krijgen.  Een goede mobiliteit is belangrijk om normaal te bewegen, maar ook voor je houding. Geen ervaring vereist en toegankelijk voor iedereen!

SUCCESVERHALEN

Wat zeggen anderen?

Mariëlle weet je te motiveren en helpt je te blijven focussen op je doelen. Met humor en gezelligheid maar altijd volle focus voor jou als klant. Afgemat maar opgeladen ga je na een uur weer weg. Ze is erg vakkundig ook op het gebied van klachten en hoe daarmee te dealen tijdens het trainen en te werken om de klachten te laten verminderen.

Sjanine van der Lelie