SPORTMASSAGE

WIL JIJ WERKEN AAN JE GEZONDHEID?

Wil je (weer) in shape komen, een strakker lijf hebben en je fit en zelfverzekerder voelen?

Investeer dan in jezelf en creëer een gezonde leefstijl die je blijvend vol kunt houden. Ik ben Marielle van Es en samen met mijn team train en coach ik al 10 jaar mannen en vrouwen naar blijvende verandering.

Sportmassage in Blaricum

Sportmassage is een krachtige, ontspannende massage die de bloedcirculatie verbetert, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Zo herstellen blessures sneller en helpt het blessures te voorkomen. Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd. Het bindweefsel wordt losgemaakt en knopen worden uit je spieren gehaald. Om dit te bereiken wordt diep in de spieren gemasseerd, iets wat niet altijd even prettig aanvoelt, maar wat wel noodzakelijk is om de spier los te maken.

Stress, een verkeerde (werk)houding of overbelasting van je spieren kunnen de balans van het lichaam verstoren. Hierdoor kunnen verschillende klachten ontstaan aan bijvoorbeeld spieren, pezen, gewrichten of het bindweefsel. Sportmassage is dus niet alleen geschikt voor sporters maar ook voor niet-sporters. De krachtige massage heeft een ontspannende werking op het hele lichaam.

Heb jij last van vermoeide of stijve spieren, een verhoogde spierspanning of een pijnlijk gevoel in je lijf? Dan kan een sportmassage jou helpen. Vraag naar de mogelijkheden bij Mariëlle van Es in Naarden, Eemnes, Laren & Blaricum.

SUCCESVERHALEN

Wat zeggen anderen?

Marielle weet mij op de juiste momenten te pushen en het trainen is op die manier echt een uitdaging geworden waarbij ik plezier heb gekregen in mijn grenzen verleggen. Ik raad haar aan iedereen aan en ben fan van deze topvrouw!

Sophie Jonckers