SUCCESVERHALEN

WIL JIJ WERKEN AAN JE GEZONDHEID?

Wil je (weer) in shape komen, een strakker lijf hebben en je fit en zelfverzekerder voelen?

Investeer dan in jezelf en creëer een gezonde leefstijl die je blijvend vol kunt houden. Ik ben Marielle van Es en samen met mijn team train en coach ik al 10 jaar mannen en vrouwen naar blijvende verandering.

Lees succesverhalen

Benieuwd naar de ervaringen van mensen die ik heb gecoacht? Lees ze hier.

Rick Vriesema

 

Mariëlle en Erica zijn bevlogen en weten waar ze het over hebben. Hoog in de energie als het nodig is maar voelen het ook aan als even relaxer kan. In een half jaar bijna 15kl kwijt en een stuk fitter. Zowel mijn lijf als in mijn hoofd! Aanrader voor iedereen die aan de slag wilt!

 

Raymond Schoen

 

Ik deed mee aan het Sparkle programma om met meer bewustzijn te werken aan een gezond lijf.

Al jaren sport ik bij Marielle en heb ontdekt dat het voor mij werkt om niet alleen een focus te hebben op esthetisch vlak, maar zorg te dragen voor een gezond en fit lijf.

Dit helpt mij om me keer op keer te motiveren in beweging te komen. Met een plan op maat ben ik gaan werken aan het verminderen van mijn vetpercentage en sterker te worden. Met de begeleiding vanuit de Sparkle zag ik snel resultaat. De combinatie van voeding, coaching en training, hielp me om inzicht te krijgen in mijn huidige routine en kreeg ik advies deze te verbeteren. De progressie foto’s gaven een reëel beeld. 

Binnen vier maanden tijd is mijn vetpercentage gezakt van 18% naar 14%, ik heb PR’s verbroken tijdens de training en ontdekt dat mijn lijf meer kan dan ik denk! Nieuwe doelstellingen helpen mij om gemotiveerd te blijven en ingesleten routines maken dat het me geen moeite meer kost om gezond te eten en 4 keer per week te sporten.

Dank Marielle!

 

Carlijn Goldhoorn

 

Na twee zwangerschappen kreeg ik het zelf niet voor elkaar om mijn buikje eraf te trainen. Verder eigenlijk ook iets te zwaar kwam ik op het moment om het echt aan te pakken. Marielle heeft een programma op maat voor me gemaakt. Afgestemd op mijn leefstijl en routine is het gelukt om een programma te maken wat ook vol te houden is. Marielle heeft me erg geholpen en gemotiveerd. Ik ben erg blij met het resultaat en de inzichten die ik heb gekregen. Dank Marielle!

 

Noreen Visch

 

Fit worden, stoppen met roken en niet aankomen maar juist afvallen, hoe doe je dat?

Trainen en coaching van Mariëlle😀

 Na 3 maanden is dit het resultaat, ik sta in mijn kracht. Ben fit en rook niet meer. We gaan door want ik heb een volgend doel voor de komende paar maanden

 

Ella Kamer

 

Wat ben ik blij dat ik het STERK afvallen programma heb gedaan. Hoorde natuurlijk van verschillende dames en heren op de gym dat zij dit hadden gedaan en dat zij er veel aan hadden gehad. En dat was ook duidelijk te zien dan!

Ik heb lang getwijfeld, weer een dieet.. maar dit is heel anders! Het is geen dieet!

Afvallen op zich vind ik niet zo moeilijk, heb t al zo vaak gedaan.. echt een Yoyo ik. Had me al bedacht dat ik mezelf maar moest accepteren zoals ik was, maar het STERK afvallen programma bleef maar voorbijkomen.. En toen de knoop door gehakt ; ik ga t nog 1 x doen!

Het invullen van de app vond ik al meteen leuk, het werd gewoon een sport om binnen de marges te blijven. Als ik op mijn werk dan een keer iets was vergeten wat ik mocht, en wat nog in de koelkast lag thuis, was het een puzzel om toch het doel van die dag te bereiken, maar oh zo leuk om te doen.

Mijn man zegt mij nu wel vaak na inmiddels : Even kijken wat ik nog mag vandaag …😂

in het begin vlogen de kilo’s eraf en later ging het wat minder snel. Veel aan de mails van Marielle gehad, heb echt veel geleerd.

Ik voel me fitter en heb er alle vertrouwen in dat ik mede dankzij alle informatie dit lang vol ga houden en hoop zeker niet dat ik weer in het oude terugval.

Heeel erg bedankt Marielle, zonder jou had ik dit nooooit bereikt!

 

Sjanine van der Lelie
Mariëlle weet je te motiveren en helpt je te blijven focussen op je doelen. Met humor en gezelligheid maar altijd volle focus voor jou als klant. Afgemat maar opgeladen ga je na een uur weer weg. Ze is erg vakkundig ook op het gebied van klachten en hoe daarmee te dealen tijdens het trainen en te werken om de klachten te laten verminderen.

 

Sophie Jonckers
Marielle is een super vakkundig PT! Ze heeft oog voor jou als individu en stemt samen je doelen af waar je dan ook echt samen aan werkt en voor gaat! Er wordt goed gelet op het correct uitvoeren van de oefeningen zodat blessures worden voorkomen. Trainen met Marielle is altijd een feestje waarbij er hard gewerkt wordt maar altijd ruimte is voor een lolletje! Marielle weet mij op de juiste momenten te pushen en het trainen is op die manier echt een uitdaging geworden waarbij ik plezier heb gekregen in mijn grenzen verleggen. Ik raad haar aan iedereen aan en ben fan van deze topvrouw!

 

Danielle van der Stroom
Eerste indruk; stoer, duidelijk, gedreven en betrokken. In de begeleiding is Marielle in staat aan te voelen via welke ingang ze de klant kunt benaderen het best uit zichzelf te halen. Ze doet dit op een manier die aansluit, uitdaagt en geen ruimte laat om je te verstoppen achter smoesjes. Met als doel je na de training trots kunt zijn op jezelf. In haar aanwijzingen is ze nauwkeurig; ze kijkt naar de mogelijkheden van het lijf en doelstelling. Mooi hoe ze hierbij snel kan schakelen tussen verschillende klanten. Ze werkt vanuit een holistische benadering waarbij ze de levensstijl, beweging, voeding en ontspanning meeneemt. Daarnaast heeft ze kennis van het menselijk lichaam en is ze op de hoogte van de laatste trends. Voor mij een top trainer!

 

Ania Brendel
Lieve Marielle, ik moet je even iets laten weten. Precies een jaar geleden was ik ook op Ibiza en ging ik mee op een wandeling met een gids. Ik ben bijna kruipend op een berg geklommen en was zo kapot dat ik halverwege de wandeling ben afgehaakt omdat er nog een klim op het programma stond. Nu precies een jaar later heb ik vandaag weer aan een wandeling meegedaan en ik wil niet gelijk zeggen …dat ik huppelend de berg op ging maar ik voelde me on op of the world toen ik weer boven stond (we moesten eerst afdalen) ietwat buiten adem maar snel hersteld. Op lastige stukken moest ik aan jou denken toen je zei dat het op mentale kracht moest en daar ging ik! Dus dank je wel voor je motivatie en begeleiding elk week weer nu al bijna 3/4 jaar. Nog steeds is sporten niet mijn lievelingshobby maar vandaag plukte ik echt de vruchten ervan. Die slee is toch ergens goed voor… ? #teammarielleforever‘

 

M Bridgewater

Als mental coach vergezelde ik twee jonge vrouwen die aan wedstrijdsport doen. Mariëlle was de sport en voedingscoach. Wij hadden een klik. En ja, ik ben een mental coach, maar het coachen van mijzelf wat betreft sport en voeding, dat lukte niet echt:-) Nu ging ik ook nog verhuizen, dus best wat stress,  en normaliter; uitstekende excuses om allerlei zoetigheden (en meer..) naar binnen te gooien. In de eerste instantie nam ik mij voor om aan het 92 dagen programma van Mariëlle te beginnen ná onze verhuizing. Maar daar kwam Mariëlle met haar one-liner; het goede moment om te beginnen komt nooit; BEGIN GEWOON! Aldus geschiedde..
En wat ben ik nu BLIJ! Het bleek zo eenvoudig te zijn. Gewoon blijven eten, maar uitgebalanceerder. Krachttraining doen. Lekker bewegen dagelijks.

Ik wilde -Sterk-Fit-Slanker-Strakker worden.

Alle doelen; behaald!
Mákkelijk! Léuk!! (Ook nog:-)

Nu wil ik nog wat kilo’s eraf, nog wat sterker worden, zodat ik makkelijk mijn volgende doel bereik; deze zomer ben ik 55 jaar. Ik zie er beter uit dan ik de laatste 18 jaar heb gedaan. Voel mij op mijn gemak in mijn lichaam, fit, sterk! En ik wil de Mud Obstacle Run in Biddinghuizen meedoen, op zo’n manier dat ik na afloop kan zeggen; éitje!!

Mariëlle van Es, ik blijf nog een tijdje van jouw gouden tips en uitgebalanceerde trainingen genieten. Het lijkt mij geweldig om mij zo sterk als nu te blijven voelen. Zo is leeftijd echt maar een getal!
Dank je wel! 

 

Mariska Leehuis

Ik had wel -tig keer het bericht van Marielle voorbij zien komen op facebook; Start nu met het 92 dagen programma! Maar elke keer twijfel. 3 Keer in de week sporten, dat krijg ik toch nooit ingepland!? En hoe ga ik dit volhouden? Allemaal excuses om het niet te doen.

Na de zomervakantie was ik helemaal klaar met mijzelf en het werd het echt tijd voor actie! Ik moest echt afvallen en fitter worden. Ik heb Marielle meteen gemaild met de tekst dat ik graag het 92 dagen programma wil starten, maar dat ik er als een berg tegenop zie! Ik had mijzelf wel voorgenomen om 2 keer PT te doen per week, want ik had geen stok achter de deur nodig, maar een dikke eik 😉

20 September 2017 was het eerste weeg moment (slik), hebben we samen mijn doelen bepaald  voor de komende weken en ben ik officieel gestart. Ik heb elke dag keurig de Food app ingevuld en jemig wat geeft dat een inzicht zeg! Zeker de balans tussen koolhydraten, vettten en eiwitten. Wat eet je dan toch eigenlijk te vaak teveel koolhydraten! Verder ben ik serieus aan de slag gegaan met alle informatie die ik elke week gemaild kreeg van Marielle. Heel duidelijk, praktisch en meteen toepasbaar.

Qua sporten was het voor mij echt wel even wennen. Voelde mij een oude, niet fitte taart in een sport outfit. Maar na een paar weken had ik ook daar mijn draai gevonden en begon ik het zowaar leuk te vinden om weer te sporten. Ik ging 2 x per week met Marielle trainen en op zondag schoof ik aan op de open workout. 3 Keer in de week trainen! Wie had dat ooit kunnen denken! Marielle is echt een top wijf. Ze heeft mij echt zo ontzettend geholpen met haar nuchtere benadering, het blijven motiveren, maar ook zeker streng zijn als nodig.

Mijn 92 dagen programma is nu voorbij, ik ben onwijs tevreden met het resultaat en ik ga zeker nog verder met trainen en het opvolgen van de voedingsadviezen, want ik wil nog meer afvallen! En op deze manier gaat dat ook zeker lukken.  Marielle dank voor alles en je bent voorlopig nog niet van mij af 😉

 

Kim van Wijngaarden

Al mijn hele leven hockey ik en ben ik 2x in de week op het hockeyveld te vinden. Aan hockey houd je een prima conditie over maar echt ‘strak, fit en sterk’ word je er niet van. Zeker niet als je de 40 inmiddels gepasseerd bent, 2 kids hebt gekregen en je de 3e helft nog net iets leuker vindt dan de rest van de wedstrijd….

Ik wilde er dus een sport naast gaan doen, niet zozeer om gewicht te verliezen maar wel om dat fitte lichaam te krijgen. En dus dook ik het internet op. Er is een hoop aanbod maar 1 site sprong er voor mij meteen uit; die van Marielle van Es. Naast ‘PT’ wordt er een ‘small group training’ aangeboden; trainen op een vast tijdstip, met een vaste (kleine) groep en een vaste trainer. Geen gepomp in een overvolle gym waar de testosteron je om de oren vliegt (tenminste, dat is mijn ervaring) maar met een klein groepje – zeer gemotiveerde – dames een uur lang het uiterste van jezelf vragen. En dat onder de bezielende begeleiding van Marielle.

Met een enorme dosis humor, enthousiasme, drive en energie zet ze iedereen aan het werk en bekijkt ze per persoon wat haalbaar is en waar je misschien net even verder zou kunnen gaan. Als je denkt dat de training afgelopen is en het zweet op je voorhoofd staat, doen we nog even een zogenaamde ‘tabata’. Stuk gaan we. Maar als je dan na een paar weken/maanden in de spiegel kijkt, denk je ‘Dat hebben we toch maar mooi geflikt!!’.

Thanks Marielle, ik train met veel plezier bij je en ga lekker verder de komende maanden, jaren!

 

Melissa Jennings

Met het transformatie programma, ben ik 6 kg  afgevallen, 7% vet verloren, wat spiermassa gebouwd en 10cm van mijn middel kwijt. Ik ben zeer tevreden over de kg’s, cm’s, % bodyvet kwijt.  Maar meer dan dat, ik heb nu voor altijd mijn relatie met- en gedachtes over eten veranderd. Nooit meer slachtoffer worden van de hype dieeten. Ik heb geleerd hoe ik mijn leven in balans kan brengen. Ik ga zeker hiermee door! Dank, Marielle, je bent echt een goede coach! 🙂

 

Marjolein van Embden

En daar lag ik weer…. met een zak chips op de bank en de volgende dag te moe om op te staan. Belachelijk! 33 jaar, moeder van 2 kids, tijd voor verandering! En hoe!

Van feb. 2017 tot okt. 2017 transformeerde Marielle mij in een fitmom waar ik nooit van had durven dromen. Uiteraard ging t niet vanzelf of met een toverstafje…… bloed,zweet en tranen…. en helaas geen uitbundige feestjes en eet partijen meer. Maar wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Marielle is een onwijs goede coach, ze wist mij altijd weer op te beuren als ik even een dipje had. Geeft goede begeleiding en uitleg over de oefeningen en zoekt naar een schema wat bij jou past!

En na al het harde werken was t eindelijk zover! 1 okt. toen ging deze fitmom het podium op voor haar eerste wedstrijd!! Wat een beleving, wat een wereld, een wereld die smaakt naar meer. Dus nu ben ik samen met Marielle aan het kijken voor een nieuw traject, een nieuw schema én een nieuwe wedstrijd!

Marielle bedankt!

Liefs Marjolein.

 

Martine Wolvius

In juli ben ik begonnen met het 92 dagen programma bij Marielle.
Mijn reden om deel te nemen aan dit programma was niet zozeer afvallen, maar sterker en fitter worden. Ik houd erg van hardlopen, maar de laatste jaren merkte ik dat een korte afstand al zorgde voor blessures en spierpijn. Daarnaast werd ik ’s ochtends stijf wakker en kwam ik moeizaam op gang. Verder bestond mijn voedingspatroon uit veel te veel koolhydraten en was ik daardoor vaak moe. Balans en sterker worden, dat was mijn doel!

Nu na 3 maanden voel ik mij een ander mens. Door het programma word je je bewust gemaakt van de juiste voeding en de verhoudingen van eiwitten, vetten en koolhydraten. De krachttrainingen zijn ontzettend leuk en motiverend. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je de oefeningen ook goed uitvoert. Samen met anderen trainen. Ieder zijn eigen persoonlijke doelen, maar allemaal gaan we voor verandering en een fitter lijf. Sinds mijn core stability een stuk sterker is geworden, heb ik zelfs na een lange afstand rennen geen centje pijn meer.  ‘s Ochtends spring ik uit bed 🙂
Mijn eerste doel is dus bereikt, maar ik ga wel verder met de krachttrainingen. Ik voel me er super goed bij. Dank Marielle!

 

Moos de Jong

Heel hard gewerkt, daar stond ik dan. Helemaal op en top. Mijn wedstrijddebuut in de bikinifitness. Het was een memorabele dag, 1 oktober. Gold’s Gym Classic te Rotterdam in het nieuwe Luxor theater.Achteraf vernam ik dat er 1400 mensen waren bij dit evenement.  Ik ben 3de geworden in bikini 3 lengte 1.67-1.69m.

Ik startte in januari als een wat onzeker persoon, maar naarmate ik groeide door het behalen van kleine successen, bloeide mijn zelfvertrouwen uit tot iets heel moois. Daar ben ik ontzettend trots op!

Dankbaar ben ik o.a. Mariëlle voor de begeleiding van dit gedrag veranderende traject. Het gaat mij makkelijker af om keuzes te maken en ik ben steviger in mijn (poseer)schoenen gaan staan.

 

Floor Meijers
Na jaren van excuses om niet te sporten, wel de wijntjes te drinken, lekker vet te eten en te snoepen werd ik echt ongelukkig van mezelf en besloot een personal trainer te zoeken om weer in beweging te komen. Ik vond Mariëlles website en na een persoonlijke intake startte ik met een uurtje PT in de week.

Tijdens de personal trainingen kwamen mijn tranen al na de eerste paar oefeningen, zo gefrustreerd en boos was ik op mezelf, ik vond mezelf zo’n slappeling. Mariëlle leerde me terplekke mijn boosheid en frustratie om te zetten in kracht. Ze hielp me uit mijn hoofd en door haar hand telkens op de spier te leggen die ik moest trainen, begreep ik langzaam wat ik moest doen.

Na een paar weken samen trainen kwam ineens de dag waarop Mariëlle zei: “waarom ga jij geen bikinifitness doen, ik denk dat je het kan!” Tuurlijk joh, in deze staat , op mijn 39e???…. als ik naar de foto’s van Mariëlles bikinifitness wedstrijd keek leek dat in ieder geval een extreem onbereikbaar doel! Maar Mariëlle meende het, ze zag mijn potentie en wil om te transformeren dus op de een of andere manier geloofde ik haar en besloot op 1 december 2016 te starten met als doel om op 21 mei 2017 op het podium in Rotterdam Ahoy te mogen gaan staan.

En hoe transformeer je dan in 6 maanden van een moeilijk denkende, bijna veertiger met excuses naar een zelfverzekerde, vrolijke bikinifitness atleet? Gewoon geloven in jezelf en Mariëlle, stoppen met excuses en vol overgave doen wat je moet doen!

Ik ging 5 keer in week krachttrainen volgens een strak schema dat Mariëlle wekelijks aanpaste naar mijn progressie. Daarnaast mocht ik alleen maar “cutten”, vet verliezen dus, want ik moest droog dat podium op! Dat betekende eetpatroon omgooien en macro’s aanhouden. In simpele taal; elke dag groenten, kip, tartaar, magere kwark, extra eiwitten, minder koolhydraten en al helemaal geen wijn, snoep of vette troep meer! “Dat kun jij Floor!” waren de beroemde woorden van Mariëlle dag in dag uit en op de dagen dat ik weer bloedchagrijnig van de honger en spierpijn bij haar stond te trainen, ging ze trots foto’s van “die mooie schoudertjes” maken. Want ze ‘shape-te’ mijn lichaam met succes naar de goede verhoudingen voor het podium.

En toen, na 4 maanden zwoegen en moodswings, kwam het verlossende woord; als je zo gefocust doorgaat kun je het podium halen in mei, ik was zo blij als een kind dat eindelijk zijn eerste smartphone krijgt ?!

Toch was het podium voor mij allang geen doel op zich meer, ik had de benefits van mijn nieuwe gestructureerde leven ontdekt! Krachttraining was leuk en ik werd er steeds beter in, daarnaast deed ik meer dingen in minder tijd en had ik meer energie en focus dan ik ooit gehad had. Ik kreeg een nieuwe baan, ben verhuisd, ging met plezier experimenteren met gezonde baksels en gerechten en kon 3 maten kleiner aan! Dat was het leuke stuk van het hele traject….

Helaas heeft bikinifitness ook een hele pittige kant, vooral de laatste 2 maanden. Je weerstand gaat omlaag, want je eet weinig en traint hard, ik had steeds minder vet te verbranden dus meer honger. Ik kneusde mijn rib tijdens een hevige hoestbui en moest steeds meer aangepast trainen omdat er telkens weer een nieuwe spier tegen overbelasting aanzat. Robin, mijn vriend, heeft het flink te verduren gehad want een bikiniatleet heeft op een gegeven moment een zeer lage irritatiegrens en alleen nog maar interesse in dingen die met het bikinitraject te maken hebben.

En toen was het 21 mei, de dag na Mariëlles 30e verjaardag! Wat was het geweldig, daar stond ik tussen 7 (veel jongere) meiden op het podium te stralen. Doodeng in het begin maar ik kon me er uiteindelijk aan overgeven en gewoon genieten. Ik viel niet in de prijzen maar had echt het gevoel dat ik de hoofdprijs had gewonnen. Ik leefde de dagen erna op een roze wolk en de vloedgolf aan positieve reacties van mensen om ons heen, maar ook van onbekenden was overweldigend. Eindelijk besefte ik echt wat ik samen met Mariëlle heb bereikt, want ze was er voor mij ‘every step of the way’!

Dit transformatietraject is leven veranderend voor mij geweest en daar vertel ik jullie graag meer over in de blog.

Martine Schnitfink
MARTINE’S 92 DAGEN PROGRAMMA: THE BEST VERSION OF ME!

Afgelopen januari kreeg ik een foto van mezelf onder ogen. Een foto van het kerstdiner, alwaar ik stond te shinen (tenminste, dacht ik toen) in een mooie zwarte glitterjurk. De werkelijkheid was alleen iets minder florissant: die jurk zat als een soort dwangbuis om mijn behoorlijk ontplofte lijf gewikkeld. Reality check! De knop moest om. En niet weer met een veel te streng dieet of halfbakken abonnement op de sportschool. Want daarmee had ik nog nooit blijvend resultaat geboekt. Ik moest mijn leven drastisch beteren.

Dus eind januari, de dag na mijn verjaardag, stond ik bij Mariëlle op de weegschaal. No way back! Vooral de eerste paar weken was het erg wennen. Calorieën bijhouden, zoeken naar de juiste voedingsmiddelen en dan ook nog in een enigszins acceptabele verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarnaast de pittige trainingen, die structureel resulteerden in immense spierpijn. Mariëlle coachte en keek mee vanaf de zijlijn. Gaf complimenten als ik goed m’n best deed en een uitbrander als ik er een potje van maakte. Ook aan haar tips voor de moeilijke momenten (en dat zijn er nogal wat geweest) heb ik veel gehad.

Binnen een maand was ik eigenljk al zo gewend aan m’n nieuwe levensstijl, dat het me steeds minder moeite kostte om betere en gezondere keuzes te maken. En het trainen werd ook steeds leuker naarmate ik meer progressie boekte.

En dan de bekroning op 92 dagen hard werken: min 9 kilo en min 10 cm buikomvang, een lager vetpercentage, meer spieren, meer energie, een betere conditie, veel nieuwe kleding, complimentjes en een heel blij ei (dat ben ik dus)!

En natuurlijk ga ik nog even door… Thanks Mariëlle!

Stephanie

De laatste maanden van 2016 stonden in het teken van gevulde speculaas en chocolade… veel chocolade! Zo veel dat ik er hoofdpijn van kreeg. Kortom ik voelde me slecht. Tijd voor verandering!

Het mailtje van Marielle’s programma ‘92 dagen: be the best version of you’ kon niet op een beter moment komen. Want wat wilde ik graag suikerbewust leven, maar ook weer fit en strak worden.

Wat was mijn doel? Een gewicht beginnend met een 6? Dat betekende minimaal 7 kilo eraf. Dat was voor het laatst gelukt toen ik 10 jaar geleden ging trouwen. En weer in die jurk passen, dat zou ook mooi zijn!
In die drie maanden dat ik 1 op 1 trainde bij Marielle ging ik me weer fitter voelen en werd ik strakker. Ik werd weer sterker doordat ik met haar mijn grenzen opzocht en erover heen ging. Ik ontdekte dat ik alleen discipline had om het maximale uit mezelf te halen tijdens een training als zij naast mij stond te commanderen dat ik echt wel die twee extra herhalingen kon doen.

Thuis zocht ik mijn discipline maar vooral in mijn voeding. Want ongelofelijk wat een beetje letten op je voeding voor resultaat oplevert. Voor het eerst werd ik bewust van wat ik al die tijd gedachteloos naar binnen had gewerkt. Ik ging mijn eetpatroon aanpassen en spelen met mijn maximaal aantal calorieën en verdeling van de macro’s.

Het resultaat? -10 kg gewichtsverlies, -9% vetpercentage, -11 cm buikomvang en vooral een heel fit lichaam! Vond ik het moeilijk? Nope! At ik lekkere dingen als biefstuk met friet? Yep! Zolang je het maar compenseert in je dagmenu. Kortom keuzes maken…

En die trouwjurk? Daar zwem ik inmiddels in!

Noella Koopman

Ik ben bij Mariëlle (en Bregje) begonnen met bootcamp. Dit was leuk, intensief en afzien! Maar voor mijn gevoel nog niet genoeg. Ik wilde afvallen en 1 x bootcamp en hardlopen per week is dan niet genoeg natuurlijk. Toen kwam het mailtje met het 92 dagen programma voorbij en ik reageerde direct. Als ik terug kijk, ben ik blij dat ik toen gelijk gereageerd heb, want mezelf kennende was het er anders niet meer van gekomen. Na een goed gesprek met Mariëlle ben ik in januari met het 92 dagen programma gestart.

Ik had een doel om naartoe te werken: 13 kg eraf. Mariëlle adviseerde me eerst maar eens de 10 kg te proberen. Goed plan! Mariëlle gaf me veel tips en adviezen over voeding. Vooral keuzes maken, bewust zijn en van te voren plannen zijn belangrijk. Met de trainingen pusht ze je tot het uiterste en nog verder. Als het even niet gaat, kun je haar dat laten weten en zorgt ze ervoor dat je weer in een positieve flow terecht komt en weer verder gaat, zo fijn! Dit geeft je het vertrouwen dat je het kan.

En gelukt is het! 12,3 kg eraf! Meer dan ik had verwacht te kunnen halen in die paar maanden, maar des te blijer en trotser dat ik ben! Mariëlle, DANK!!! Je bent die stok achter de deur en die schop onder m’n je weet wel. Je hebt gelijk gekregen en ervoor gezorgd dat 2017 mijn 2017 werd. Nu moet ik het volhouden en zoals in jouw woorden: “Lekker knallen en doorrr!!!”

 

Lieke Bloemhof

Mijn 92dagen programma loopt nu bijna af en wow, wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Trots op het resultaat en overtuigd dat ik dit de rest van mn leven zal blijven toepassen.

Sporten en gezond eten hadden altijd al mijn interesse. Het ontbrak me alleen aan discipline om meer dan 2x per week te sporten. Ik hou ook enorm van lekker eten, daarin was ik vrij mateloos. Ik heb lange tijd gedacht dat ik altijd alles kon eten zonder aan te komen. Helaas gaf de weegschaal steeds vaker iets anders aan, net als mn broeken die steeds strakker gingen zitten en erger, soms niet meer aan gingen. Er moest iets gebeuren en ik dacht heel goed te weten hoe. Maar oh jee, ik hield t niet vol om niets meer te snoepen, om geen alcohol te drinken, om 3x per week te sporten. Steeds begon ik weer opnieuw, het bekende patroon dus. Ik had het hier weleens met Mariëlle over. Ze kwam dan altijd met goeie tips, maar ik miste de stok achter deur en ook de kennis.

Toen kwam Mariëlle met het door haar ontwikkelde 92dagen programma. Veel sporten, krachttraining, handvaten om zelf te trainen en heel veel kennis over voeding, calorieën en afvallen. Ik voel me nu bijna zelf een voedingsdeskundige zoveel heb ik geleerd van het programma. Mariëlle was tijdens de 92 dagen een goeie motivator en steun bij dips. Precies op de goeie momenten kwamen de complimenten, ook als t wat minder ging. Het contact met de andere dames uit de groep hielp mee om door te blijven gaan, want het is echt niet makkelijk om je gewoontes te veranderen.

Door de bewustwording van waarom, wanneer en hoeveel je eet kun je je voedingsgewoontes doorgronden en en gaan aanpassen. Daarbij ben ik 4x per week gaan sporten, gewoon door het te doen en te gaan. Discipline! Hoe meer ik sport hoe meer zin ik heb om weer te gaan. Ik vond het altijd leuker om buiten te sporten dan binnen, maar inmiddels ben ik de krachttraining in the gym echt gaan waarderen. Mariëlle zorgt ervoor dat je altijd net wat verder gaat dan je zelf zou doen, waardoor je veel sneller progressie maakt. Ik ben me hierdoor zowel fysiek als mentaal veel sterker gaan voelen.

Weekenden vol met borrels, feestjes, verjaardagen blijven lastige momenten, maar ik maak nu keuzes. Taart of toastje, wijn of toetje, 2 bitterballen in plaats van 5. Op kantoor eet iedereen nu mee met salade tussen de middag. Met 2 kinderen en een man thuis eten we nog steeds hetzelfde, maar ik kijk nu wel naar de hoeveelheden en eet niet meer de restjes van de kinderen op. En geen Tonychocolony meer na het eten…

 

Jerry de Vries
Marielle had weer eens een leuk idee. Samen een fotoshoot doen. Ze daagde mij uit om te kijken wat we met mijn lichaam zouden kunnen bereiken in vijf maanden. Marielle stelde mijn trainingsschema’s op, hield mijn progressie bij en stuurde gelijk bij daar waar nodig was. Ze heeft mij alles geleerd waardoor ik het nu ook zelf kan blijven doen. Elke week werd ik gemeten om zo te kijken of mijn macro’s moesten worden bijgesteld. Het was niet altijd makkelijk. Maar ik ben super blij en tevreden met het resultaat. Nu gaan we verder doorpakken!

 

Marco van Houten

In 5 maanden op een rustige manier 12kg afgevallen, -8% vet en -12,5cm middelomtrek.
De basis van afvallen en een gezonde levensstijl is voeding. Voordat ik bij Marielle kwam voor online coaching at en dronk ik van alles. Dagelijks nam ik wel snoep en glazen cola. Door dit te vervangen voor fruit en water kom je al een heel eind.

Daarnaast kreeg ik een op maat gemaakt trainingsschema. Uiteindelijk ben ik door 4x per week te gaan fitnessen, en daarnaast mijn voetbal, afgevallen. Wekelijks stuurde ik Marielle een update over hoe de week was verlopen qua voeding en training. Hierop geeft Marielle aan wat goed gaat en wat beter kan, je kan altijd bij haar terecht voor vragen. Ik wil Marielle bedanken voor haar professionele begeleiding. Maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen resultaten en begint het bij je eigen doorzettingsvermogen en hoe je met tussentijdse tegenslagen omgaat.

 

Bianca Grob

Vorig jaar oktober ben ik gestopt met roken. Dat was heftig! En wat ga je dan doen: snoepen! Met als gevolg dat de kilo’s eraan vlogen! Maar ook toen ik stopte met snoepen bleef mijn gewicht toenemen. Daar werd ik niet vrolijk van. Ik ben toen op dieet gegaan (shakes) en ik ben zelf een beetje gaan sporten (cardio) maar ik viel niet/weinig af. Ik raakte gefrustreerd en ging dus gewoon weer lekker verder met snoepen en ongezond eten. Ik moest het anders gaan aanpakken! Na avonden zoeken op het internet naar verschillende mogelijkheden, kwam ik op de website van Van Es Voeding & Training terecht. Het sprak me aan maar ja… krachttraining… Is dat wel wat voor mij? Kan ik dat wel? Personal training??

Na wat heen en weer mailen ben ik half april gestart. De eerste training was heftig, heel heftig! En toen ik die week thuis wat oefeningen probeerde te herhalen zat ik in zak en as. Was dit het wel? Dit kan ik toch niet! Moet ik wel door gaan? En precies op dat moment appte Mariëlle hoe het ging. Ik appte eerlijk terug dat ik het eigenlijk allemaal even niet wist… Waarop ze reageerde dat het dipje erbij hoort en dat ik gewoon nog even niet thuis moet gaan trainen en dat het echt snel beter zal gaan.
Kop op dus en doorgaan!

En dat heb ik gelukkig gedaan! Niet veel later stond er een rek met gewichten en een bench op mijn zolder. En ik ben zelfs al aan het kijken naar een mooi plekje voor een squat rack.
Ik train een keer per week met Mariëlle en elke week zie ik er toch nog een beetje tegenop omdat ik weet dat ik helemaal afgemat wordt. Maar oh, wat voel ik me daarna super!

De trainingen vliegen voorbij: het gaat elke week beter, ik leer super veel en het is nog gezellig ook (al is ze soms best streng ;)). Ik ben hieraan begonnen met het idee in ieder geval tot aan de vakantie door te gaan en zoveel mogelijk kilo’s te verliezen. Maar ik ben hier nog niet klaar mee! Ik geloof niet dat ik nog zonder de trainingen kan. Ik vertel altijd aan iedereen dat ik niet snap dat mensen verslaafd kunnen raken aan sporten maar nu ik erover na denk ben ik ook verslaafd geraakt. Sinds ik gestart ben heb ik geen training (ook geen thuis training overgeslagen). Desnoods ging ik ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat. Volgens mij ben je dan ook gewoon verslaafd!

Behalve de trainingen en een training schema voor thuis heeft Mariëlle me ook geholpen aan een goed voeding schema. Geen gek crash dieet maar gewoon gezonder en bewuster eten. Ik kijk zo anders naar eten! Al kan ik natuurlijk nog steeds genieten van al het lekkers maar met mate!
Ik ben in 3 maanden zo’n 12,5 kilo afgevallen. Zonder gek crash dieet en zonder veel frustraties maar met veel meer energie! Dat is een mooi resultaat!

Mariëlle, we zijn nog niet klaar maar ik wil je nu al bedanken voor alles wat je bij mij teweeg hebt gebracht. Je hebt mijn leven echt veranderd!! Bedankt!

 

Frances de Vilder

Vandaag voorlopig laatste training gehad bij van Es Voedng en Training. Denk het nu zelf te kunnen. Enorm veel geleerd: discipline, kennis over gezonde voeding, doorzettingsvermogen, “als je denkt dat je niet meer kan, kan je altijd nog even” geleerd, trainen/bewegen hoort gewoon bij het leven geleerd, en ga zo maar door. Van een conditie van een doperwt naar een conditie waar ik trots op mag zijn voor mijn leeftijd (61 jaar)!!

Essie, mijn dank is enorm , wil ik toch nog maar even gezegd hebben. Jouw gedrevenheid en vooral je toon hebben wonderen gedaan bij mij. Ik kijk uit naar ons gezonde etentje met elkaar, voor nu veel liefs van Frennie.

 

Henriet Fokker

Sinds augustus vorig jaar sport ik 1 x per week met veel plezier bij Mariëlle. De trainingen zijn afwisselen, geen dag is hetzelfde. Iedere week is het pittig en zorgt ze ervoor dat ik het uiterste uit mezelf haal.

Keer op keer heb ik een aantal dagen spierpijn dus ook een teken dat ik weer goed gesport heb.
Naast het sporten bij Mariëlle ben ik ook 2 a 3 x per week gaan hardlopen om een betere conditie op te bouwen.

Inmiddels zijn we 5 maanden verder en ben ik 18 kilo kwijt.

Dit heb ik behaald met name door jou support Mariëlle ( en niet alleen tijdens de training maar ook gedurende de hele week).

Dank je wel Mariëlle, we gaan er een mooi jaar van maken!

 

Kim de Jager

Vorige zomer heb ik een pittige heupoperatie ondergaan. Na maanden bedrust, revalideren en fysiotherapie ben ik vanaf februari bij Marielle gaan trainen om mijn spieren en heup sterker te maken.

Toen ik begon kon ik de trap nog niet eens goed op en af en was een normale squat al een hele uitdaging. Nu een paar maanden verder kan ik met trots melden squats gemaakt te hebben met 60 kg Marielle motiveert om het beste uit mezelf te halen en om het vertrouwen in mijn lichaam weer terug te krijgen.

Ze houdt mijn blessure in de gaten tijdens de training maar ook zeker daarbuiten. Ik kan altijd bij haar terecht voor tips en adviezen en kijk tegenwoordig zelfs uit naar de trainingen Kortom; ik ben een tevreden klant! Bedankt Marielle!

 

Theun van Halewijn

Ik ben een aantal maanden geleden op aanraden van een vriend begonnen met trainen bij Marielle. Ik was al veel aan het hardlopen, maar kwam niet echt vooruit. Al heel snel merkte ik dat door de gefocuste kracht training in combinatie met een ander hardloopschema met meer interval training al heel snel resultaat opleverde, ik heb mijn doelen naar boven bijgesteld. Voedingsadvies ook heel waardevol en nuttig; gewichtsverlies ruim 3kg maar moet nog iets meer door discipline van mijn kant, wat niet altijd makkelijk is met een druk sociaal leven naast een drukke baan. Marielle is een heel fanatiek maar ook erg leuk en vrolijk persoon, ik ga altijd met veel plezier naar de training en voel me echt een heel stuk fitter nog dan voorheen. Investeer in jezelf en doe het ook!!!

 

Willeke Luijpen

Sinds een paar maanden train ik 2x per week bij Marielle (PT & duo) aan een gezonder en fitter lijf. En met resultaat! We hebben een beetje een ‘haat – liefde’ verhouding! Als ik denk ‘ik kan echt niet meer’denkt zij daar toch elke keer heel anders over…maar het voldane gevoel na de training maakt alles weer goed! Mariëlle, maar ook Pascal, mijn duo trainer, stimuleren me en geven me het vertrouwen dat ik het kan. Gaat het niet linksom dan maar rechtsom maar we verliezen het doel niet uit het oog.

In combinatie met het gezonde voedingspatroon en haar advies boek ik stap voor stap vorderingen en zie ik het resultaat (-10 kg). Na een leven vol diëten heb ik mijn angst om te eten overwonnen en voel ik me meer in balans dan ooit en zit ik lekker in mijn vel. Ik ben er nog niet (jullie zijn dus nog niet van me af, sorry) maar zoals Marielle altijd zegt….’wat je er in een paar jaar aan eet, train je er niet in een paar maanden af’.
#ikzetdoor#toptrainers#kracht#motivatie#dank!!!